petek servisi Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Kombi ve petek içinde biriken tortular pas ve kir kombiden giden suyun akışını azaltır her 2 yılda bir petek, her yıl kombi temizliğinin faydaları çOkay

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Çamur kıvamına gelen sular ise peteklerin en alt kısmına yapışarak zamanla çoğalırlar. Çamurlu suyun biriktiği bölgeye sıcak su temas edemez ve böylelikle petekler ısınmıyor demeye başlarız.

• Yıkama işlemi için tazyikli su kullanılır. Petek temizliği hizmeti için firmamızdan her an hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

• Tahliye vanası kullanılarak su tahliye işlemi yapılabilir. Eğer ki vana yoksa bu sefer de purjör vanası kullanılır. Böylece suların çıkarılması işlemi yapılır ve ilk adım atılır.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

kombi peteği neden ısıtamaz ? Petekler Isınmıyorsa ne yapmalı yetkili servis petek servisi çağırmadan önce peteklerin hepsi mi yoksa bir kısmımı sıcak değil ?

Su sızıntısı mı yaşıyorsunuz? Ev veya iş yerinizde oluşan su kaçaklarını en kısa sürede tespit etmek ve onarmak için doğru adrestesiniz!

Tüm istanbul petek servisi hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla yapan güzel bir insan. Ben çOkay memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından petek servisi 1 saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular petek servisi yok olur

Merhabalar kısaca özetleyeyim 30dk ile 90 dk içerisinde kombi + petek bakımınızı halıları kaldırmadan koltukları çekmeden leke izi kalmadan peteklerinizin maksimum performansda çalışmasını sağlarım belli bi fiyat ile girip şu eksik bu eksik diyip binlerce lira alan dolandırıcılardan değilim....

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde petek servisi ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page